My Story

MY DREAM

Als klein meisje was de wereld om me heen een plek vol oneindige mogelijkheden. Ik werd betoverd door de magie die het te bieden had en voelde een diepe verbondenheid met de natuur. Ik hield van avonturen beleven en de wereld van fantasie en magie voelde als mijn thuis.
Magie gaat ook gepaard met betovering en na het bijwonen van een heksenkamp wilde ik niets liever dan zelf een heks worden. Dat was mijn ultieme ambitie als ik groot werd. Ik wilde mensen helpen met witte magie en ik geloofde er met heel mijn hart in. Het was mijn grote droom.
Maar voordat ik mijn droom kon verwezenlijken, bood het leven me talloze uitdagingen om me voor te bereiden op de roeping die ik naarmate ik ouder werd niet meer hoorde. Dagdromen werd niet langer gewaardeerd en langzaam vervaagde de magie samen met mijn droom.

my-path-my-story-your-healing-story-bernadetta-renhungan

my path

Het leven heeft mij voorzien van talloze uitdagingen, waaruit ik diepgaande lessen heb geleerd die bestemd waren om mijn ware potentie te onthullen.
In de diepste dalen vond ik de kracht om mijn eigen weg te bewandelen.
Met vastberadenheid betrad ik een pad van eenzaamheid, zelftwijfel en het gevoel van er niet bij te horen. Mijn intuïtie werd genegeerd terwijl ik koste wat het kost voldeed aan de verwachtingen van anderen. Toch verloor ik mezelf in dat streven.
Deze reis was een meesterlijke leerschool in zelfliefde, mededogen, innerlijke kracht en het herontdekken van mijn innerlijke kind.
Ik leerde mijn grenzen te stellen en vond mensen die mij onvoorwaardelijk liefhadden om wie ik werkelijk ben.

“I heard a calling from my heart, It was a call to come home, where the Ancestors were waiting.”

my vision

Ik heb geleerd om weer te luisteren naar mijn innerlijke stem, mijn intuïtie en mijn innerlijke gehoor. Dit heeft mij geleid naar het sjamanistische pad – het pad van de wounded healer.
Met de terugkeer van mijn dromen kwam ook de magie en fantasie weer in mijn leven. Ik heb de geschenken die ik heb ontvangen mogen uitpakken en ik heb geleerd hoe ik ze kan en mag gebruiken.
Ik geloof dat iedereen zijn eigen unieke verhaal weer mag vinden en herinneren, om zo weer in zijn innerlijke kracht te kunnen staan. En vanuit deze kracht in een liefdevolle verbinding te kunnen staan met anderen zodat er hierdoor meer eenheid, harmonie, vrede en verbinding kan zijn in de wereld.
Let Love Rule!

Het zou een eer zijn om dit proces met jou te mogen beleven en te ontdekken welk uniek verhaal er op jou wacht.

my-story-vision-your-healing-story-bernadetta-renhungan

“One often meets his destiny on the road he takes to avoid it.”

my-mission-my-story-bernadetta-renhungan-your-healing-story

My mission

Als kind kon ik alleen maar dromen van het vervullen van mijn kinderdroom.
Hoewel ik geen heks ben geworden zoals ik me had voorgesteld, heb ik iets unieks gecreëerd – een verhaal vol kleurrijke magie waarmee ik anderen liefdevol kan omarmen.
Ik heb mijn eigen pad bewandeld en nu kan ik mezelf zijn!
Mijn ware missie en taak is het delen van de geschenken die ik heb ontvangen.
Sharing is Caring!
Deze geschenken wil ik graag delen met iedereen die op zoek is naar innerlijke groei, zelfliefde, kracht, magie, verbinding, transformatie, ondersteuning, begeleiding, avontuur, een tribe, een luisterend oor, een liefdevolle omhelzing, een veilige plek, maar vooral met degenen die hun eigen unieke verhaal willen ontdekken.

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar Your Healing Story!

My journey

The Healing Field Inititation – Roel Crabbé
Shamanic Practitioner 2-jarige opleiding – Anam Cara – Roel Crabbé
Medicine Wheel jaartraject – Anam Cara – Roel Crabbé
Spirit in Klank – Anam Cara – Roel Crabbé
Reiki I & Reiki II initiatie – Griet Heylen
Spirit Woman jaartraject – Griet Heylen
Sacred Burial – Anam Cara – Roel Crabbé
Priesteres Nieuwe Tijd – Maancirkel – Katrijn Joris
Spirit Dance – Sundoor – Peggy Dylan
LIFE