Sjamanistische Healing

Diep geworteld in de diepgaande praktijken van genezing en geleid door spirituele wijsheid, heeft de rol van een sjamaan immense betekenis.
Als Shamanic Practitioner ben ik toegewijd aan het creëren van een ondersteunende, veilige ruimte waarin je van binnenuit kunt ontwaken, toegang kunt krijgen tot je aangeboren helende kracht en zelfherstel kunt bevorderen.
Omarm het transformerende potentieel van sjamanisme, bevrijd jezelf van schadelijke patronen, herstel harmonie en smeed een onbreekbare spirituele verbinding.
Ontdek de diepgaande impact die sjamanisme kan hebben op jouw persoonlijke reis door contact op te nemen voor een sessie of meer informatie te verkrijgen.
Dit is jouw unieke pad, een buitengewone reis en uiteindelijk Your Healing Story!

“A healer does not heal you.

A healer is someone who holds space for you

while you awaken you inner healer

so that you may heal yourself.”

sjamanisme-sjamanistische-healing-your-healing-story-bernadetta-renhungan

Shamanic  Practitioner (Shampra)

Opleiding door Roel Crabbé volgens de methode van Sandra Ingerman, Michael Harner.

Als Shampra heb ik geleerd om tijdens healingceremonies en rituelen met verschillende sjamanistische methodes te werken. De tools die ik daarbij gebruik, heb ik gaandeweg gecreëerd, gekregen en verzameld. Ik ben getraind om een zuivere ‘Hollow Bone’ te zijn, waar de spirits doorheen werken. Mijn werk speelt zich af in de energetische lagen, buiten tijd en ruimte. Ik werk ook in harmonie met de natuur, dieren en huizen.

Tijdens een healingceremonie ben ik in een soort droomstaat met behulp van klanken, soms met behulp van een instrument. Hierbij laat ik me leiden door wat zich aandient en ontvouwt. Ik maak een reis naar de ongeziene wereld en deel deze droomreis met jou.

Afgestemd op jou en jouw intenties, zal ik eerst kijken naar wat op dit moment nodig is. Het kan zijn dat er eerst ander werk gedaan moet worden of dat een vervolgsessie nodig is. Een shamanic Practitioner is niet hetzelfde als een sjamaan. Hierover kan je meer lezen in mijn blog – Sjamanisme, sjamaan of shampra?

Bernadetta haar healingwerk is doordrongen van een diepe liefde en warmte die je kan raken tot in het diepste van je wezen.
Haar toewijding, zorgzaamheid en dienstbaarheid zijn parels in haar werk.
Ze heeft niet enkel de gave om een licht te brengen dat je ziel raakt, ze brengt ook een bijzondere kracht die ik enkel kan omschrijven als de liefde en warmte van ware ‘familie’.
Ik ben dankbaar dat ik haar mocht zien openbloeien tot de magnifieke healer die ze vandaag is.

Roel Crabbé

Back to the future

Transform & Own your Story!

Curse Unravelment

Dit is een methode waarbij programma’s worden ontrafeld. Vaak zijn dit diepgewortelde programma’s waar men zich niet altijd van bewust is.

Een programma kan zich door de tijd heen ontwikkelen en heeft vaak te maken met belemmerende overtuigingen. Denk bijvoorbeeld aan gedachtevormen zoals “Ik ben niet goed genoeg” of “Ik ben het niet waard”, die diepgewortelde invloed kunnen hebben in iemands leven.

Tijdens deze healing ceremonie maken we een reis door de tijdlijn, waarbij de oorsprong van dit programma wordt onthuld en de constructie ervan kan worden ontrafeld. Het is zelfs mogelijk om heling te brengen in familiepatronen.

Het bewustzijn van een situatie wordt hierdoor veranderd, waardoor jij eruit kunt stappen. Bevrijd van beperkingen, programma’s en verhalen, ontstaat er meer licht en ruimte. Hierdoor ben jij in staat om verandering te brengen in het verleden en in jouw verhaal!

sjamanistische-healing-back-to-the-future-your-healing-story-curse-unravelment-bernadetta-renhungan-hipstamatic
sjamanistische-healing-bridge-building-your-healing-story-bernadetta-renhungan-shamanic-healing-bridgebuilding-deposession-psychopomp

Bridge Building

Gidsing van andere zielen of energieën.

Psychopomp – Deposession

Tijdens deze betoverende healingsceremonie worden zielen en energieën met liefde begeleid naar de volgende fase van hun bestaan, hetzij het hiernamaals of de oorsprong waar zij vandaan komen. We bieden een veilige overgang voor hen die om verschillende redenen vasthouden. Sommigen beseffen niet dat zij zijn overleden, anderen kunnen of willen simpelweg niet loslaten.

Als toegewijde Shampra fungeer ik als psychopompus, een gids tussen leven en dood. Mijn werk strekt zich uit naar plaatsen waar ingrijpende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, zoals natuurrampen, oorlogen of slachthuizen. Ik werk voorbij de grenzen van tijd en ruimte, en draag de verantwoordelijkheid van dit heilige werk met het grootste respect.

Deposession is een verfijnde vorm van psychopompus zijn, waarbij we de verbondenheid tussen aanwezigheid en iemands energetisch veld kunnen doorbreken.

Door bruggen te bouwen, bevrijden we elke ziel en helpen we hen verder op hun reis. Ieder verlangt naar thuis en in het hiernamaals zijn alle wezens welkom!

Bernadetta heeft een heel stabiele aanwezigheid, ze kan goed space holden. Ze is erg krachtig in haar healingwerk en neemt het ook ernstig. Ik kan mij geen betere healer voorstellen.
Ik genoot van het healingswerk dat Bernadetta aanbood. Het deed mij zo ontzettend goed en het ging ook dieper dan dat ik tot nu toe ben geraakt.
Ik ben erg dankbaar dat ik dit mocht meemaken. Dank je wel Bernadetta!

Nancy Gerits

Bernadetta is vanuit haarzelf al uniek en een bijzonder persoon met een hele fijne energie.
Ze is aanwezig maar geeft altijd ruimte aan ieder ander om te zijn wie hij/zij is. Zonder oordeel.
Ze weet precies te benoemen wat er gaande is zonder een ander klein te maken, maar juist inzicht te geven en diegene te laten zien dat er een keuze is.
Ze straalt van nature een wijsheid uit die ik zelden heb gezien en tegelijkertijd is ze enorm toegankelijk.

Vicky Jeurissen

De sessie was ver boven mijn verwachtingen!!
Het was zoveel meer nog: de week ervoor, de sessie zelf en de periode erna.
De diepgang tijdens de sessie, het doorzetten, het doorgaan, tot het duidelijk was wat er speelde en wat er geheeld mag/kon worden (de vloek werd getransformeerd naar puur licht) …écht heel bijzonder en veel respect voor jou Bernadetta!!
Het toont mij hoe helend dit werk écht kan zijn, hoe diep het kan gaan en ver in de tijd en ruimte.
Bijzonder hoe alles transformeert als er heling gebeurt.
De wonde lijkt/is dan opgelost in de tijd: het verleden lijkt te veranderen/transformeren) en zo komt er meer ruimte in het hier en nu.

Marjanna Hiel

power-up-sjamanisctische-healing-extraction-power-retrieval-your-healing-story-bernadetta-renhungan-shamanisme-shamanic-healing

Power Up!

Minder van dit en meer Power van dat!

Extraction – Power Retrieval

Tijdens een extractie worden misplaatste energieën uit je energieveld verwijderd en teruggebracht naar de natuur of het licht.
Daarbij kunnen we gebruik maken van natuurlijke voorwerpen uit de natuur.
Na de extractie wordt de plek in je energieveld gevuld met kracht en licht. Dit versterkt je ziel, waardoor je beter kunt inzien en voelen wat je werkelijk kunt bereiken.
Het ontvangen van een krachtdier is een vorm van Power Retrieval.

Soul medicine

Find, Remember & Know your Healing Story!

Soul Retrieval – Soul Remembrance

Jouw ziel straalt als een kostbaar juweel, het is de essentie van wie je werkelijk bent.

Met Soul Retrieval brengen we deze pure essentie van jou terug.
We richten ons op de bijzondere krachten en kostbare geschenken die jij weer volledig mag omarmen. Het zijn de delen van jouw essentie die verlangen om naar huis te komen en weer te schitteren.
Door levensgebeurtenissen kan een deel van jouw essentie ervoor gekozen hebben om elders naartoe te gaan. Dit kan veroorzaakt zijn door trauma, ongeluk, een operatie, scheiding, het verlies van een dierbare of andere ingrijpende gebeurtenissen die een leegte hebben achtergelaten.
De symptomen kunnen divers zijn en omvatten onder andere chronische vermoeidheid, diep verdriet, hardnekkige verslavingen, gevoelens van depressie en moeite hebben om werkelijk aanwezig te zijn in jezelf en je leven.
Met Soul Remembrance helpen we jou om de oorspronkelijke missie van jouw ziel te herinneren, nog voordat je werd geboren op deze aarde.

SOUL MEDICINE is een uniek traject dat bestaat uit drie sessies. Vaak is het nodig om eerst ander innerlijk werk te verrichten voordat een Soul Retrieval kan plaatsvinden.

Your Healing Story is er om jou te ondersteunen op jouw helende reis, zodat je weer kunt stralen in jouw volledige essentie en in verbinding met de diepste lagen van je ziel.

Soul-medicine-soul-retrieval-roul-remembrance-sjamanistische-healing-your-healing-story-bernadetta-renhungan

Ik ervaar de sessies van Bernadetta steeds als heel veilig. Ze is heel zacht, liefdevol en betrokken.
Terzelfdertijd voel je dat ze weet wat ze doet, is ze sterk gegrond en laat ze geen ruimte voor ‘bullshit’.
Haar heilige ruimte die ze voor je opent is duidelijk voelbaar, ik heb dan ook geen enkele twijfel in haar vermogen om veilige healings voor anderen uit te voeren.
Wat mij betreft is ze een geboren sjamaan en is deze weg ten volle de weg die bij haar past!
Bernadetta is een fantastische wijze vrouw met doorleefde kennis en ervaring. Ze is een liefdevolle light warrior die je graag bijstaat op je weg naar meer zelfontplooiing en innerlijke vrijheid.

Lies Paelinck

Tarief

Sessie € 130

Soul Medicine traject € 375

Sessies duren ca. 2 uur. 

Indien deze tarieven een probleem vormen, gelieve toch contact op te nemen. We vinden hier zeker een gepaste oplossing voor. Onvoldoende budget is nooit een reden om je (zelf-)zorg te ontzeggen.

Alle healing sessies worden volledig op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw intenties en behoeften.

Jij hebt zelfs de vrijheid om de vorm van de sessie te kiezen.
Ontdek de brede scala aan mogelijkheden die beschikbaar zijn voor jouw sessies.

1op1

Bij mij thuis wordt deze sessie gehouden in een warme en liefdevolle omgeving. Je wordt hartelijk verwelkomd en kunt volledig ontspannen terwijl je geniet van de sessie.

Online/video call

Geniet van een sessie vanuit het comfort van je eigen huis via een video-oproep. Deze online sessie biedt alle voordelen van een persoonlijke sessie, maar met het gemak van thuis blijven.

Afstand Healing

Dit is een opgenomen sessie die ik speciaal voor jou heb samengesteld. Neem de tijd om te genieten van deze inspirerende sessie, op jouw eigen tempo en op elk gewenst moment.

Annulering van een afspraak dient uiterlijk 24 uur van tevoren gedaan te worden via mail. Indien een afspraak niet wordt nagekomen of te laat geannuleerd, worden de kosten van een volledige sessie doorberekend.

NB. Een energetische behandeling kan nooit een medisch advies van een arts of een ander medisch deskundige vervangen. Wel kunnen de energetische healingen een belangrijke aanvulling zijn op bestaande reguliere behandelingen en de weg naar genezing bespoedigen en beter hanteerbaar maken.

Ready for a new story?

Your Path, Your Journey, Your Healing Story!

Bernadetta is een bevlogen healer met een sterke energetische verbinding met het Helend Veld. Toegewijd en uiterst compassievol treedt ze in contact met haar spiritteam, waar ze op zorgzame manier diepe healing mee mogelijk maakt.
Ik, Thor, de Siberische Husky, had het geluk haar pad verschillende keren te mogen kruisen in een periode waar pijn, gevolgd door twee zware kruisbandoperaties en een lange revalidatie, mijn welzijn en alfa-positie aangetast waren in mijn roedel.
Bernadetta bezit de gave om alle levende wezens terug in hun kracht te zetten, dat kon ik zelf sterk ervaren.
Vrij van pijn en zorgen wandelde ik deze zomer 600 kilometer op een pelgrimspad in Zweden.
Dank je, Bernadetta, voor je uitzonderlijke liefdevolle aanwezigheid.
Thor

Hersenspinsels, Inspiraties & Creaties

Sjampra on the blog

Hoeders van de Tribe

Hoeders van de Tribe

Hoeders van de Tribe is ontstaan uit dankbaarheid en liefde. Dankbaarheid voor Roel als leraar, mentor en mens tijdens de Shamanic Practitioner opleiding. Mijn liefde voor de Tribe, die hij heeft samen gebracht, wilde stromen en vorm krijgen. Het was een ontzettend...

Lees meer