Reiki

Reiki, een vorm van energetische heling door middel van handoplegging, maakt gebruik van het concept van Ki/Chi, ook wel levenskrachtenergie genoemd.
Door de geschiedenis heen hebben mensen het bestaan erkend van een onzichtbare kracht die alles in leven houdt en bezielt. Ze begrepen dat er een soort energie stroomt binnenin, rondom en door alle levende wezens. Deze energie is bestudeerd door sjamanen, medicijnmannen/vrouwen, yogameesters en andere energiebeoefenaars.
Reiki maakt gebruik van deze energie. Mikao Usui, de oprichter van Reiki, ontwikkelde een praktijk die wordt gekenmerkt door eenvoud, veiligheid en de filosofie van “do no harm”.
Reiki wordt geleid door een universele bron die weet hoe en waar het nodig is. Het biedt een mooie en zachte manier om met levenskrachtenergie te werken.

“Reiki is the Art

of inviting Happiness

into your Mind & Body

and the Belief

that the Universe is Alive

and filled with Energy.”

– Dr. Mikao Usui 

reiki-initiatie-healing-your-healing-story-bernadetta-renhungan

REIKI

Reiki I & Reiki II inititiatie ontvangen van Griet Heylen.

Mijn shamanistische reis bracht mij tot een diepgaande ervaring met Reiki. Aanvankelijk sceptisch, ontdekte ik een verborgen potentieel in mijn handen dat verlangde om gewekt te worden.

Met Reiki, leerde ik de energie te voelen en het door te geven aan anderen, een werkelijk magische sensatie. Bovendien heb ik de transformerende kracht van het ontvangen van deze energie ervaren. Het heeft me geleerd hoe belangrijk zelfzorg is, vooral tijdens uitdagende tijden. Met de tweede initiatie ontving ik de symbolen die afstandshealing mogelijk maken.
Griet Heylen begeleidde mij tijdens beide initiaties en bood onschatbare ondersteuning tijdens een moeilijke periode in mijn leven.

Ervaar Reiki en ontsluit zijn ongelooflijke potentieel. Woorden alleen kunnen de immense kracht van deze helende energie niet volledig overbrengen.
Ontdek wat het voor jou kan betekenen bij Your Healing Story!

Soms ontmoet je mensen van wie je weet dat healing brengen hun pad is.
Bernadetta haar toewijding, focus, beoefening, connectie en puurheid hebben me destijds zo geraakt.

Zij bezit de kwaliteiten die een goede healer toebehoren. Haar warmte, openheid en liefdevol aanwezig zijn, ondersteunen het proces van diepe omarming en terugkeer naar de oorsprong van wie je bent.
Griet Heylen

Reiki sessie

Hoe werkt het?

Laat je betoveren door de magie van Reiki-behandelingen, waarbij de ervaren beoefenaar zijn handen op specifieke posities op jouw lichaam plaatst.

Deze intuïtieve aanraking opent de poorten naar de vrije stroom van Reiki-energie, die door elk weefsel en elke cel van je lichaam zal vloeien.
Reiki is de kunst van het kanaliseren van energie, een eeuwenoude techniek die helende vibraties overbrengt naar de diepste kern van je zijn. Met Reiki-training ontwikkel je de vaardigheid om een hogere hoeveelheid energie op te nemen en door te geven, vooral die met de hoogste vibratie die jouw lichaam kan absorberen.
Deze kosmische energie, afkomstig van het universum zelf, komt het lichaam van de beoefenaar binnen via het magische kruinchakra en beweegt zich met zorg en intentie door de beoefenaar, om vervolgens als een krachtige stroom naar jou als ontvanger geleid te worden.

Voel de helende golven van Reiki door je lichaam stromen, terwijl ze blokkades verwijderen, energie in balans brengen en een diepe staat van ontspanning en vernieuwing creëren.

reiki-sessie-your-healing-story-bernadetta-renhungan
reiki-energie-healing-your-healing-story-bernadetta-renhungan-hipstamatic

Reiki energie

Wat kan Reiki in je leven brengen?

Iedere reikibehandeling is uniek en brengt een verschillende ervaring teweeg bij iedere persoon die de behandeling ondergaat.

Vaak voelen mensen een aangename warmte of tintelingen, een diepe ontspanning van lichaam en geest, en helpt het bij het loslaten van emoties en het vinden van innerlijke rust.
Pijn en ongemak kunnen verzacht worden, spieren worden soepeler en het draagt bij aan het herstel van je lichaam. Het kan je slaap verbeteren, zorgen voor mentale helderheid en een toename van energie geven. Ook herstelt het de spirituele verbinding.
Wat mensen ook ervaren, het positieve effect blijft hetzelfde: de ontvanger krijgt precies de juiste hoeveelheid energie die hij of zij nodig heeft. Reiki-energie is een perfect gebalanceerde energie.

Er zijn geen negatieve bijwerkingen of risico op overstimulatie. Reiki past zich automatisch aan de ontvanger aan, waardoor het een uiterst veilige beoefening is.

Sjamanistische REIKI

Reiki meets Sjamanisme.

Reiki en Sjamanisme zijn in mijn beleving innig met elkaar verbonden.
Beide stromingen benadrukken het belang van het zijn van een zuiver kanaal en werken met de universele levensenergie, ongeacht de benaming of vorm. Door deze verbondenheid kan een Reiki sessie bij mij een Sjamanistische uitwerking krijgen. Ik stem me af op jouw intentie en de behoeften van het moment, waardoor de energie vrij kan stromen.
In plaats van uitsluitend de traditionele handopleggingen, laat ik me meer leiden door de spirits. Hierdoor kan het voorkomen dat ik gebruik maak van hulpmiddelen en ook klanken laat resoneren. Het lijkt op een sjamanistische healingceremonie waarbij ook aanrakingen worden toegepast.

Benieuwd naar wat een Sjamanistische Reiki behandeling voor jou kan betekenen?

sjamanistische-reiki-your-healing-story-bernadetta-renhungan-hipstamatic

Tarief

Sessie € 75   (één kant van het lichaam)

Sessie € 150 (hele lichaam) Behandeling van het hele lichaam is ongeveer 2,5 uur.

Sessie op afstand € 130

Indien deze tarieven een probleem vormen, gelieve toch contact op te nemen. We vinden hier zeker een gepaste oplossing voor. Onvoldoende budget is nooit een reden om je (zelf-)zorg te ontzeggen.

Een sessie word volledig op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw intenties en behoeften.

Jij hebt zelfs de vrijheid om de vorm van de sessie te kiezen.
Ontdek de mogelijkheden die beschikbaar zijn voor jouw sessie.

1op1

Bij mij thuis wordt deze sessie gehouden in een warme en liefdevolle omgeving. Je wordt hartelijk verwelkomd en kunt volledig ontspannen terwijl je geniet van de sessie.

Op afstand

Met behulp van een foto en symbolen bied ik op afstand een sessie aan waarbij je comfortabel en ontspannen in je eigen huis en ruimte kunt verblijven.

Annulering van een afspraak dient uiterlijk 24 uur van tevoren gedaan te worden via mail. Indien een afspraak niet wordt nagekomen of te laat geannuleerd, worden de kosten van een volledige sessie doorberekend.

NB. Een energetische behandeling kan nooit een medisch advies van een arts of een ander medisch deskundige vervangen. Wel kunnen de energetische healingen een belangrijke aanvulling zijn op bestaande reguliere behandelingen en de weg naar genezing bespoedigen en beter hanteerbaar maken.

“Reiki is Love, Love is Wholeness,

Wholeness is Balance,

Balance is Well-Being

Well-Being is Freedom of Dis-Ease.”

– Dr. Mikao Usui

Reik(i) uit!

Voor een

Sjamanistische

REIKI ervaring!

Hersenspinsels, Inspiraties & Creaties

Sjampra on the blog

Lessons in Love…

Lessons in Love…

Wat is liefde?Hoe heb jij liefde vroeger ervaren?Welke inzichten en geschenken heb jij mogen ontvangen? Vroeger had ik de illusie dat ik wist wat liefde was. Dit was het beeld dat werd geschetst in sprookjesboeken en mooie verhalen waarin een prins meestal een prinses...

Lees meer
Dansen met je Schaduw

Dansen met je Schaduw

De dans van je levenAl doe je deze het liefst heel snelen maar heel evenOmdat het je niet bevaltHetgeen dat je zieten voeltEn het je diep raaktOp plekkenWaar je nooit hebt gekekenof deze niet wilde zienEn jij je liet misleidendoor de mooie klankenvan een liedEen...

Lees meer
Lost and Found

Lost and Found

Achter al die schaduwstukken lagen vele geschenken op mij te wachten. Te wachten om gezien en uitgepakt te worden. Daarvoor mocht ik eerst een dansje wagen met die schaduwstukken. Door ermee te dansen heb ik vele lessen mogen leren en vele inzichten gekregen.     Door...

Lees meer