Stories

“One day

You will tell Your Story

Of how you overcame what you went through

and it will be 

Someone else’s survival Guide.”

De sessie van jou was de start van een rollercoaster aan ontwikkelingen in mezelf in een sneltreinvaart. Op een hele positieve manier! Ik moet zeggen dat ik niet echt wist wat ik kon verwachten en ik het tevens een beetje spannend vond.
Maar je creëert rust en ruimte vanaf binnenkomst tot het einde waardoor ik me gelijk volledig kon overgeven.
Het enige wat ik hoefde te doen was liggen en luisteren naar je stem. Ik VOELDE wat je zei en alles wat je me vertelde had een beeld erbij welke ik ook echt zag.
De voorouders en Spirits die zich toonden hadden stuk voor stuk hun boodschap en het was zo bijzonder om stukjes van mijn eigen puzzel op hun plek te zien vallen waarvan ik niet eens bewust was dat dit er allemaal was…
Alleen al door deze sessie voelde ik opeens dat het stuk met mijn oma goed was. Ik heb nooit een band met haar gehad maar ik voelde dat ze er was en dat we samen iets opgelost hebben waardoor ik opeens alles begrijp en enorm veel compassie, vergeving en liefde voor haar voelde.
Het was echt bijzonder en het voelde daarna alsof er een soort van hek was opengezet. Ik voelde letterlijk VRIJHEID. En alles in mij kwam na deze sessie in actie zoals ik al lang niet meer gevoeld heb. De afgelopen jaren hadden me vastgezet en ik was al een tijd bezig met de ‘ketenen’ af te werpen…maar jouw hulp en de boodschappen die je me meegaf van mijn voorouders en de Spirits maakte een enorme levenskracht los die ik al jaren niet meer heb gevoeld. Ik had van tevoren ook nooit gedacht dat dit zo enorm veel los zou maken in me!
En doordat je alles hebt opgenomen en ik het kon terugluisteren, ging er geen informatie verloren en was de boodschap heel duidelijk voor me!
Dankjewel…het was echt heel bijzonder en waardevol en ik raad dit iedereen aan die voelt dat er zaken uit het verleden opgelost moeten worden waar je zelf niet bij kan komen…
Vicky

Zeer aangenaam, aangename stem om naar te luisteren (zang en drum) en vond het toch fijn dat ze benoemde/uitsprak wat ze zag tijdens het maken van de heilige ruimte dat gaf me nog meer veiligheid, vertrouwen en dat ik meer kon zakken!  Zeer ondersteunend voor mijn proces, wetende dat het niet alleen van jou is en dat je het ook niet alleen moet doen, er zoveel steun is, en healing gebeurd is!
Ze bracht zelfliefde, kracht en licht terug, ik voel me nog krachtiger en heb de moed om door te zetten in het proces waar ik nu inzit, alsook om hier door te gaan als eerbetoon voor de hele vrouwenlijn!
Zij heeft dat prachtig en met veel liefde gedaan net zoals ik verwacht had!

Sarah

Bernadetta is een zorgzame en bedachtzame verbinder, die de eigenschappen van een oermoeder belichaamt. Haar intuïtieve aard stelt haar in staat om situaties, individuen en uitdagingen opmerkelijk helder te zien.Ze vertaalt deze inzichten moeiteloos naar een creatief proces, zoals blijkt uit haar impactvolle werk met Roel.
Bernadetta’s nauwgezette aandacht voor detail en zorgvuldige aanpak stralen door in haar vermogen om anderen te betoveren en te helen, waardoor ze een ervaring creëert die vergelijkbaar is met het meegenomen worden in een film.

Charlotte

Alles was gericht op sereniteit, veiligheid en comfort; zalig!
Bernadetta jouw liefdevolle zijn, ontroerend prachtige stem en de keuze van instrumenten waren een genot. Heel gemakkelijk en volledig.
Het viel mij op dat je de tijd neemt om alles goed te doorgronden wat voor mij een heel belangrijk punt is om alles wat er gebeurd zowel tijdens als na de sessie te kunnen meenemen.
Er zijn 4 lijnen geholpen, 4 lijnen die zo herkenbaar voor mij waren en zo bij mij hoorde. Door de krachtige zachtheid van de spirits, krachtdieren en andere natuurelementen ben ik die 4 lijnen nu dankbaar voor hun lessen en voel ik heelheid.
Mijn intentie was om een aantal dingen en ook mezelf neer te zetten. Als je moed, vertrouwen, balans en
heelheid meekrijgt als geschenken kan ik je zeggen dat elke minuut er al iets anders heeft uitgezien.
Het is nog aan het inzakken maar alleen al het vertrouwen terug zo sterk voelen is van grote betekenis in
al mijn denken, voelen en handelen.

Isabelle

Dank voor alle hulp van allen die ondersteunt hebben. De spirits die mee geholpen hebben de kracht ook te geven aan de dokters.
Speciaal ook aan Bernadetta die deze healing heeft begeleid.
Er is veel gebeurd aan healing, niet alleen voor mijn man, maar ook voor onze tribe.
Deposession, het CurseUnravelment van de tribe, het lichtwerk bij de operatie en het terug brengen van kracht.
Dank u Bernadetta!

Lakshmi

Bernadetta bezit een buitengewone gave om anderen diep te begrijpen en met hen te verbinden. Ze heeft het opmerkelijke talent om voorbij oppervlakkige barrières te kijken en in de diepten van iemands wezen te duiken voordat ze aan een transformerende reis met hen begint.
Bernadetta’s feedback is een natuurlijke uitbreiding van haar interpretatie vanuit een spiritueel perspectief, voortkomend uit haar sterke verbinding met vrouwelijke energie.
Door haar eigen energie dient ze als een inspirerend voorbeeld, in staat om gesloten portalen te openen en de stroom van energie uit de bron in het leven van anderen toe te laten. Als een ‘way maker’ verhoogt Bernadetta de vibratie van individuen en schenkt hen een kostbaar geschenk van harmonie.
Haar immense licht bezit het opmerkelijke vermogen om het innerlijke licht in anderen te ontsteken, waardoor een diepgaande activatie van hun eigen helende reis mogelijk wordt gemaakt.

Edith