Healing

“A healer does not heal you.

A healer is someone who holds space for you

while you awaken you inner healer

so that you may heal yourself.”

Sjamanistische Healing

Opgeleid door Roel Crabbé volgens de methode van Sandra Ingerman, Michael Harner.

Diep geworteld in de diepgaande praktijken van genezing en geleid door spirituele wijsheid, heeft de rol van een sjamaan immense betekenis.
Als Shamanic Practitioner ben ik toegewijd aan het creëren van een ondersteunende, veilige ruimte waarin je van binnenuit kunt ontwaken, toegang kunt krijgen tot je aangeboren helende kracht en zelfherstel kunt bevorderen.
Omarm het transformerende potentieel van sjamanisme, bevrijd jezelf van schadelijke patronen, herstel harmonie en smeed een onbreekbare spirituele verbinding.
Ontdek de diepgaande impact die sjamanisme kan hebben op jouw persoonlijke reis door contact op te nemen voor een sessie of meer informatie te verkrijgen.
Dit is jouw unieke pad, een buitengewone reis en uiteindelijk Your Healing Story. 

sjamanisme-sjamanistische-healing-your-healing-story-bernadetta-renhungan

Bernadetta haar healingwerk is doordrongen van een diepe liefde en warmte die je kan raken tot in het diepste van je wezen.
Haar toewijding, zorgzaamheid en dienstbaarheid zijn parels in haar werk.
Ze heeft niet enkel de gave om een licht te brengen dat je ziel raakt, ze brengt ook een bijzondere kracht die ik enkel kan omschrijven als de liefde en warmte van ware ‘familie’.
Ik ben dankbaar dat ik haar mocht zien openbloeien tot de magnifieke healer die ze vandaag is.

Roel Crabbé

REIKI

Reiki I & Reiki II inititiatie ontvangen van Griet Heylen.

Reiki is een eeuwenoude Japanse kunst die staat voor ‘Universele levensenergie’. Het is de essentiële energie waaruit alles in het universum is opgebouwd.

Als healer gebruik ik deze helende energie tijdens een sessie door middel van zachte aanrakingen. Door de liefdevolle energie door mij heen te laten stromen, laat ik mij leiden en breng ik balans en heling.

Ervaar Reiki en ontdek wat het voor jou kan betekenen. Woorden kunnen de kracht van deze energie niet volledig overbrengen.

Het is zelfs mogelijk om een Reiki-sessie op afstand te ontvangen, waarbij ik gebruik maak van een foto.

Wil je een sessie boeken of meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact op.

“Bernadetta heeft een heel stabiele aanwezigheid, ze kan goed space holden. Ze is erg krachtig in haar healingwerk en neemt het ook ernstig. Ik kan mij geen betere healer voorstellen. Ik genoot van het healingswerk dat Bernadetta aanbood. Het deed mij zo ontzettend goed en het ging ook dieper dan dat ik tot nu toe ben geraakt. Ik ben erg dankbaar dat ik dit mocht meemaken. Dank je wel Bernadetta!”

Nancy Gerits

“Bernadetta is vanuit haarzelf al uniek en een bijzonder persoon met een hele fijne energie.
Ze is aanwezig maar geeft altijd ruimte aan ieder ander om te zijn wie hij/zij is. Zonder oordeel.
Ze weet precies te benoemen wat er gaande is zonder een ander klein te maken, maar juist inzicht te geven en diegene te laten zien dat er een keuze is.
Ze straalt van nature een wijsheid uit die ik zelden heb gezien en tegelijkertijd is ze enorm toegankelijk.”

Vicky Jeurissen

“De sessie was ver boven mijn verwachtingen!!
Het was zoveel meer nog: de week ervoor, de sessie zelf en de periode erna.
De diepgang tijdens de sessie, het doorzetten, het doorgaan, tot het duidelijk was wat er speelde en wat er geheeld mag/kon worden (de vloek werd getransformeerd naar puur licht) …écht heel bijzonder en veel respect voor jou Bernadetta!!
Het toont mij hoe helend dit werk écht kan zijn, hoe diep het kan gaan en ver in de tijd en ruimte.
Bijzonder hoe alles transformeert als er heling gebeurt.
De wonde lijkt/is dan opgelost in de tijd: het verleden lijkt te veranderen/transformeren) en zo komt er meer ruimte in het hier en nu.”

Marjanna Hiel

Spirituele coaching

Bent je op zoek naar begeleiding op jouw spirituele reis?

Als spirituele coach kan ik je bij elke stap helpen. Door het bieden van ondersteuning, begeleiding en hulpmiddelen om je te helpen jouw innerlijke wijsheid te gebruiken, contact te maken met je ware zelf en de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Of je nu op zoek bent naar duidelijkheid, healing of persoonlijke transformatie, als spirituele coach kan ik je helpen je eigen potentieel te ontdekken en een meer vervuld en doelgericht leven te leiden.

Ontdek de kracht in jezelf en ga op een transformatieve reis met een spirituele coach.

Jouw pad, jouw reis, jouw verhaal!

Alle healing sessies worden volledig op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw intenties en behoeften.

Jij hebt zelfs de vrijheid om de vorm van de sessie te kiezen.
Ontdek de brede scala aan mogelijkheden die beschikbaar zijn voor jouw sessies.

1op1

Bij mij thuis wordt deze sessie gehouden in een warme en liefdevolle omgeving. Je wordt hartelijk verwelkomd en kunt volledig ontspannen terwijl je geniet van de sessie.

Online/video call

Geniet van een sessie vanuit het comfort van je eigen huis via een video-oproep. Deze online sessie biedt alle voordelen van een persoonlijke sessie, maar met het gemak van thuis blijven.

Op afstand

Dit is een opgenomen sessie die ik speciaal voor jou heb samengesteld. Neem de tijd om te genieten van deze inspirerende sessie, op jouw eigen tempo en op elk gewenst moment.

Reading

Aan de hand van een foto zal ik een reading doen. Hierbij zal ik mij afstemmen op jou en jouw intentie.